Kampanjetilbud – 1 års fri heisservice for nye kunder

Inngå serviceavtale på heisen – for brukernes sikkerhet og din lønnsomhet!

Med en serviceavtale hos Motum AS kan du være trygg på at vi alltid kan hjelpe det. Takket vår brede kompetanse og lange erfaring kan vi utføre service på alle heiser uansett fabrikat, type og alder på anlegget. På våre egenproduserte heiser leverer vi utelukkende åpne systemer som ikke binder deg som kunde til en spesifikk leverandør/ servicepartner.

Det er nødvendig med service og vedlikehold for å unngå driftsstans og ikke planlagte reparasjoner og ikke minst irritasjon for at anlegget ikke fungerer som forutsatt. Ved våre servicebesøk utføres en kontroll av heis ut fra et sikkerhets- og driftsperspektiv, og det utføres visse justeringer.

Ved å tegne en serviceavtale med Motum AS forlenger du heisens levetid og reduserer risikoen for at heisen får driftsstans. I avtalen inngår et visst antall servicebesøk basert på eiendomstype og driftsintensitet, for fordeles jevnt utover året. Våre serviceteknikere har lang erfaring og høy kompetanse for å kunne sikre deg som kunde. Med kompetanse og erfaring innenfor elektro og mekanikk tar våre serviceteknikere hånd om alle modeller og fabrikater.

Enkelthet, engasjert og varighet er våre kjerneverdier. Og alle våre kunder er like viktig for oss. Vi har en effektiv organisasjon som kjennetegnes med korte beslutningsveier og kort respons når du har behov for assistanse.

Lige nu tilbyder vi 1 års gratis heisservice til alle ny servicekunder*
Kontakt oss idag så kan vi fortelle mer!

Telefon: + 47 2212 0212
post@motum.no

 

* Tilbudet er gyldig til 31.12.2021 for Oslo og nabokommunene. Gjelder standard serviceavtale/ 4 besøk pr. år. Bindingstid 24 mnd etter oppstart. For anlegg som ikke har hatt tilfredstillende service tilkommer eventuelle nullstillingskostnader.